ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ LOVATO ΣΕ 4 CYL ΚΑΤΩ ΤΩΝ 140 HP

LOV1

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ LOVATO ΣΕ 4 CYL ΚΑΤΩ ΤΩΝ 140 HP Zoom

LOV1

Άμεση Παραλαβή

Όλες οι τοποθετήσεις γίνονται στο Bosch Car Service Δρόσος, Λεωφ. Δημοκρατίας 232, Άγιοι Ανάργυροι. Προτιμώντας το Bosch Car Service Δρόσος για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας κερδίζετε την ποιότητα των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών σε απίστευτα προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 2316 058 ή να μας στείλετε email στο [email protected].

890,00 €

Άλλες πληροφορίες

1. Με το υγραέριο το κόστος κίνησης του αυτοκινήτου μειώνεται περίπου στο μισό. Η απόσβεση του κόστους εγκατάστασης του συστήματος υγραερίου γίνεται σε λιγότερο από ένα χρόνο για ένα αυτοκίνητο που διανύει 15.000-20.000 χιλ. ετησίως.

2. Το υγραέριο (LPG) είναι καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον, γι' αυτό συχνά ονομάζεται “πράσινο καύσιμο”. Οι εκπομπές ρύπων ενός κινητήρα με υγραέριο είναι μειωμένες σε σχέση με τη βενζίνη:

  • Μειωμένη παραγωγή CO2 τουλάχιστον κατά 14%
  • Μέχρι και 68% μικρότερη εκπομπή σε μονοξείδια του αζώτου (Νοx) και 40% σε υδρογονάνθρακες
  • Πρακτικά μηδενική παραγωγή αιωρούμενων σωματιδίων κατά την κίνηση στην πόλη
  • Το υγραέριο δεν περιέχει βενζένιο και μόλυβδο, δύο από τα πιο επιβλαβή συστατικά άλλων καυσίμων

3. Μειωμένες φθορές και έξοδα συντήρησης
Η τελειότερη καύση του υγραερίου σε σχέση με τη βενζίνη προκαλεί λιγότερες φθορές στον κινητήρα και τον καταλύτη. Τα οχήματα που χρησιμοποιούν υγραέριο χρειάζονται αραιότερα σέρβις καθώς δε συσσωρεύονται υπολείμματα άνθρακα στους κυλίνδρους και τα μπουζί.

Το υγραέριο σε αντίθεση με τη βενζίνη δεν διαλύεται στα λάδια του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να επιμηκύνεται η ζωή των λαδιών και των φίλτρων λαδιού.