ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ MOTO CASTROL POWER 1 4T 15W50 1LT

CP4T15W501L

CP4T15W501L

Άμεση Παραλαβή

Το Castrol POWER1 4T με σύνθεση Power Protection είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει τον κινητήρα από τη συσσώρευση ιζημάτων που μειώνουν την ισχύ του. Έχει αξιολογηθεί κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας και αποδείχτηκε ότι παρέχει εξαιρετικό έλεγχο του σχηματισμού ιζημάτων, προστατεύοντας τον κινητήρα σε όλη τη διάρκεια και εξασφαλίζοντας σταθερά υψηλή ισχύ.

9,48 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους15w50
Χωρητικότητα1Lt
Εφαρμογή σεΜηχανές

Άλλες πληροφορίες

 

Castrol Power 1 4T 15W-50

Περιγραφή

Το Castrol Power 1 4T 15W-50 είναι προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας λιπαντικό σχεδιασμένο για τους τελευταίας γενιάς 4χρονους κινητήρες μοτοσυκλετών. Η σειρά Castrol Power 1 4T με Φόρμουλα Προστασίας Ισχύος (Power ProtectionFormula) σχεδιάστηκε ειδικά για τους αναβάτες που απολαμβάνουν τη συγκίνηση της οδήγησης. Η Φόρμουλα ΠροστασίαςΙσχύος αναπτύχθηκε ειδικά για να προστατεύει τον κινητήρα από τη συσσώρευση επικαθίσεων που μειώνουν τη δύναμή του. Αξιολογήθηκε σε εξαιρετικά σκληρές συνθήκες λειτουργίας του κινητήρα σε μια ειδικά σχεδιασμένη για το σκοπό αυτό μηχανική δοκιμή και απέδειξε πως επιτυγχάνει κορυφαίο έλεγχο των επικαθίσεων στον κινητήρα, εξασφαλίζοντας την προστασία της δύναμης του κάθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του λιπαντικού.

Το πρόσθετο πλεονέκτημα της τεχνολογίας Trizone (Trizone Technology™) εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Castrol Power 1 4T – Σχεδιασμένο για επιδόσεις

Εφαρμογή

Το Castrol Power 1 4T 15W-50 σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλή απόδοση και προστασία σε σύγχρονες μοτοσυκλέτες για τις οποίες συστήνεται λιπαντικό API SJ και JASO MA2.

Πλεονεκτήματα

-  Προηγμένη σύνθεση ειδικά για 4χρονους κινητήρες μοτοσυκλετών.

-Επιτρέπει στον κινητήρα να αποδίδει την ίδια δύναμη που είχε σαν καινούριος, ακόμη και μετά από μεγάλα διαστήματα λειτουργίας σε υψηλές ταχύτητες, υψηλά φορτία και υψηλές θερμοκρασίες.

-Κορυφαία χαρακτηριστικά καθαρισμού του κινητήρα που εξασφαλίζουν την προστασία της δύναμης του καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του λιπαντικού.

-  Τεχνολογία Trizone (Trizone Technology™) για αποτελεσματική προστασία του κινητήρα, του συμπλέκτη και του κιβωτίο

Τυπικά Χαρακτηριστικά


Δοκιμή


Μέθοδος


Μονάδες


Typical


Πυκνότητα, Σχετική @ 15°C


ASTM D4052


g/ml


0.8


Κινηματικό ιξώδες @ 100 °C


ASTM D445


mm²/s


17.5


Κινηματικό ιξώδες @ 40°C


ASTM D445


mm²/s


134


Ιξώδες CCS @ -20°C (15W)


ASTM D5293


mPa.s (cP)


6000


Δείκτης Ιξώδους


ASTM D2270


None


146


Ολική Αλκαλικότητα (ΤΒΝ)


ASTM D2896


mg KOH/g


9.8

 

Προδιαγραφές Απόδοσης Προϊόντος

API SJ

JASO MA2