Τα προϊόντα παραδίδονται ή παρέχονται εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα υποβάλετε την παραγγελία σας (εξαιρούνται τα σαββατοκύριακα και οι αργίες). Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 4 € (εξαιρούνται τα ελαστικά τα οποία  κοστίζουν 4 € το ένα)

Εμπιστευόμαστε τις παραδόσεις μας στις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (εάν το δέμα σας είναι εώς 3kg)(https://www.elta-courier.gr/) και myTrans (εάν το δέμα σας ξεπερνάει τα 3kg) (http://www.mytrans.gr/) οι οποίες εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση και τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Τα προϊόντα τα οποία αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραδίδονται στην πόρτα του πελάτη μόνο εντός 5 Km από τα αστικά κέντρα ειδάλλως πρέπει ο πελάτης να πάει να τα παραλάβει από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας.

Ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στην καταγραφή της παραγγελίας και την αρχική παράδοση από τη μεταφορική εταιρεία στον πελάτη αποτελεί το σύνολο δύο παραγόντων :

  1. Χρόνος προετοιμασίας (24 έως 48 ώρες) = πληρωμή, προετοιμασία και παραλαβή της παραγγελίας από τη μεταφορική εταιρεία.
  2. Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας από τη μεταφορική εταιρεία (24 έως 72 ώρες). Ένα email αποστέλλεται στον πελάτη μόλις φύγει η παραγγελία από την αποθήκη μας.