ΛΑΜΠΕΣ OSRAM HB3 12V 60W COOL BLUE® INTENSE

9005CBI-HCB

Προσφορά ΛΑΜΠΕΣ OSRAM HB3 12V 60W COOL BLUE® INTENSEZoom

9005CBI-HCB

Άμεση Παραλαβή

Η σειρά Cool Intense της OSRAM παράγει λάμπες αλογόνου υψηλής τεχνολογίας με θερμοκρασία χρώματος 4200K, κοντά στα πρότυπα λαμπτήρων Xenon HID. Επιπλέον, με 20% περισσότερο φωτισμό στο δρόμο από το κανονικό, θα επωφεληθείτε από ένα συνδυασμό στυλ και απόδοσης.

Βρείτε την κατάλληλη λάμπα για το αυτοκίνητο σας

ΕΔΩ

22,98 €

-30%

32,83 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΛάμπαςHB3
ΤεχνολογίαΑλογόνου
ΣειράOsram Cool Blue® Intense
Χρήση ΣεΑυτοκίνητα

Άλλες πληροφορίες

Τι προσφέρουν οι λαμπτήρες Cool Intense της Οsram?

Ισχυρό φως και εμφάνιση

Η σειρά OSRAM Cool Blue Intense είναι η πρώτη επιλογή για τους οδηγούς με στυλ που θέλουν ένα δυνατό φως με κομψή εμφάνιση. Με θερμοκρασία χρώματος μέχρι 4200K, οι λαμπτήρες παρέχουν στενή αντιστοιχία χρώματος με τα εργοστασιακά τοποθετημένα Xenon HIDs. Αντικαταστήστε τους τυπικούς 'κίτρινους' λαμπτήρες αλογόνου και επιλέξτε το OSRAM Cool Blue Intense για καλύτερη ποιότητα και στυλ.

Δυνατός και κομψός φωτισμός

Σε σύγκριση με μια συνηθισμένη λάμπα αλογόνου, η σειρά Cool Blue Intense είναι έως και 20% φωτεινότερη. Αυτό σας επιτρέπει να εντοπίζετε με ευκολία τους πιθανούς κινδύνους στο δρόμο. Το λευκό φως είναι το πλησιέστερο στο φως της ημέρας στο φάσμα του φωτός, που σημαίνει ότι όσο πιο  λευκή είναι η ακτίνα, τόσο πιο ξύπνιος θα αισθανθείτε. Επομένως, οι λαμπτήρες Cool Blue Intense της OSRAM μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώθετε πάντα σε ετοιμότητα.

Ασφάλεια με την Οsram

Οι πλαστές λάμπες αποτελούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η OSRAM καταπολεμά τώρα τους ψεύτικους λαμπτήρες και βοηθά τους πελάτες να κάνουν τη σωστή επιλογή όταν αγοράζουν ηλεκτρονικά.