ΛΑΜΠΕΣ OSRAM D3S 35W XENARC0 COOL BLUE INTENSE 6000K

66340CBI-HCB

Προσφορά ΛΑΜΠΕΣ OSRAM D3S 35W XENARC® COOL BLUE® INTENSE 6000KZoom

66340CBI-HCB

1 έως 3 Εργάσιμες

Οι λάμπες OSRAM Xenarc Cool Blue με επιπλέον μπλε φως Xenon υψηλής αντίθεσης απευθύνονται κυρίως σε πελάτες που τους αρέσει ο τέλειος συνδυασμός κομψού και ατομικού σχεδιασμού με εξαιρετικό φωτισμό δρόμου.

Βρείτε την κατάλληλη λάμπα για το αυτοκίνητο σας

ΕΔΩ

187,59 €

-30%

267,98 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΛάμπαςD3S
ΤεχνολογίαXenon
ΣειράOsram Xenarc® Cool Blue® Intense

Άλλες πληροφορίες

Τι προσφέρουν οι λάμπες OSRAM Xenarc Cool Blue?

Ωραία εμφάνιση με υψηλή ισχύ

Οι έντονες λάμπες συνδυάζουν εξαιρετικό σχεδιασμό και άψογη τεχνολογία όπως ποτέ άλλοτε. Η σειρά προσφέρει ένα επιπλέον μπλε και εξαιρετικά υψηλής αντίθεσης φως Xenon. Ο συγκεκριμένος λαμπτήρας παρέχει 20% περισσότερο φως για καλύτερη ορατότητα.

Τέλεια σχεδίαση, τέλειο μπλε

Η σειρά παράγει ένα απαλό μπλε αποτέλεσμα με θερμοκρασία χρώματος έως και 6000K. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση μιας ολοκαίνουργιας τεχνολογίας: χρησιμοποιείται ένα ειδικό σύστημα φόρτισης αντί των συμβατικών επικαλύψεων που υπάρχουν σε μερικές λάμπες, δημιουργώντας ένα μπλε φως χωρίς την ανάγκη για μπλε επικάλυψη πάνω στη λάμπα. Το εξωτερικό περίβλημα επιτρέπει μια πιο ομοιόμορφη κατανομή φωτός και έτσι βλέπετε το δρόμο πολύ πιο άνετα και καθαρά.

Καλύτερη οδήγηση τη νύχτα 

Το Xenarc Cool Blue Intense μετατρέπει τη νύχτα σε ημέρα. Η γαλαζωπή ακτίνα Xenon υψηλής αντίθεσης φωτίζει τον δρόμο μπροστά. Το λευκό φως είναι πιο κοντά στο φως της ημέρας στο φάσμα, και έτσι θα είστε σε εγρήγορση. Το κομψό φως της σειράς επιτρέπει και στους άλλους οδηγούς να σας διακρίνουν ευκολότερα.

*Όπως και σε όλους τους λαμπτήρες, σας συνιστούμε να αλλάζετε το OSRAM Xenarc Cool Blue Intense σε ζεύγη.

Ασφάλεια με την Οsram

Οι πλαστές λάμπες αποτελούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η OSRAM καταπολεμά τώρα τους ψεύτικους λαμπτήρες και βοηθά τους πελάτες να κάνουν τη σωστή επιλογή όταν αγοράζουν ηλεκτρονικά.