ΛΑΜΠΑ OSRAM H8 12V 35W NIGHT BREAKER® LASER

64212NL

Προσφορά ΛΑΜΠΑ OSRAM H8 12V 35W NIGHT BREAKER® LASER Zoom

64212NL

1 έως 3 Εργάσιμες

Η φωτεινότερη λάμπα αλογόνου από την OSRAM!
Χάρη σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία λέιζερ, αυτές οι λάμπες φωτίζουν έως και 150% περισσότερο από τις τυπικές λάμπες αλογόνου. Οι λαμπτήρες OSRAM Night Breaker Laser είναι η ιδανική επιλογή για οδηγούς που θέλουν μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία και μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Βρείτε την κατάλληλη λάμπα για το αυτοκίνητο σας

ΕΔΩ

26,75 €

-30%

38,21 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λάμπας H8
Τεχνολογία Αλογόνου
Σειρά Osram Night Breaker® Laser Next Gen

Άλλες πληροφορίες

Τι προσφέρουν οι λαμπτήρες Νight Breaker Laser της Osram ?

Ο συνδυασμός υψηλής αντοχής νήματος και καθαρής πλήρωσης αερίου xenon εξασφαλίζει επιπλέον έξοδο φωτός. Περισσότερος φωτισμός και βελτιωμένη ορατότητα μπορούν να βοηθήσουν τους οδηγούς να εντοπίσουν και να αντιδράσουν πιο γρήγορα στους κινδύνους της κυκλοφορίας.

 

Ακρίβεια λέιζερ

Η νέα σειρά OSRAM Night Breaker Laser είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βέλτιστη απόδοση και εντυπωσιακή εμφάνιση. Ένα παράθυρο ακριβείας με χαραγμένο λέιζερ εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή φωτός στο δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια ακριβή δέσμη που είναι έως και 150 μέτρα μεγαλύτερη από ένα τυπικό αλογόνου.

724981.jpg

724978.jpg

Ποιότητα φωτός

Το καθαρό γέμισμα με αέριο Xenon, σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο νήμα, παράγει έως και 150% περισσότερο φως στο δρόμο και ένα φως που είναι έως και 20% πιο λευκό από το κανονικό.

Μέγιστη απόδοση

Με 150% επιπλέον φως στο δρόμο, η OSRAM Night Breaker Laser αυξάνει την ορατότητα στο δρόμο μπροστά. Θα είστε σε θέση να εντοπίσετε πιθανούς κινδύνους με ευκολία.

724982.jpg

Ποιότητα και ασφάλεια

Όλοι οι λαμπτήρες λέιζερ Night Breaker είναι πλήρως συμβατοί με το δρόμο και έχουν εγκριθεί από την ECE.