ΛΑΜΠΑ OSRAM D4S 35W XENARC NIGHT BREAKER LASER

66440XNL

Προσφορά ΛΑΜΠΑ OSRAM D4S 35W XENARC NIGHT BREAKER LASERZoom

66440XNL

1 έως 3 Εργάσιμες

Η λάμπα Osram Xenarc Night Breaker Laser παρέχει το φωτεινότερο φως Χenon OSRAM. Αυτός ο ισχυρός λαμπτήρας με αποτελεσματική τεχνολογία Χenon παράγει το μέγιστο φωτισμό στο δρόμο παρέχοντας μέγιστη ορατότητα και ασφάλεια.

Βρείτε την κατάλληλη λάμπα για το αυτοκίνητο σας

ΕΔΩ

91,00 €

-30%

130,00 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΛάμπαςD4S
ΤεχνολογίαXenon
ΣειράOsram Xenarc® Night Breaker® Laser Next Gen

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρει η λάμπα OSRAM XENARC NIGHT BREAKER LASER ?

ΑΝΑΚΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ…ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Γνωρίστε τον ισχυρότερο λαμπτήρα προβολέων Xenon HID της OSRAM: το OSRAM Xenarc Night Breaker Laser. Με έως και 200% περισσότερο φωτισμό στο δρόμο σε σύγκριση με ένα πρότυπο Xenon, θα επωφεληθείτε από μια ασφαλέστερη κίνηση. Αυτή η πρόσθετη ώθηση φωτός εξασφαλίζει καλύτερο φωτισμό του δρόμου μπροστά και άψογη ορατότητα, δίνοντας σας περισσότερο χρόνο για να αντιληφθείτε και να αντιδράσετε σε πιθανούς κινδύνους.

Ακρίβεια δέσμης έως και 250 μέτρα 

Η νέα σειρά OSRAM Night Breaker Laser Xenarc είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βέλτιστη απόδοση και εντυπωσιακή εμφάνιση. Ένα παράθυρο ακριβείας με χαραγμένο λέιζερ εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή φωτός στο δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια ακριβή δέσμη που είναι έως και 250 μέτρα μεγαλύτερη από μία τυπική Xenon.

Νυχτερινό φως

Το φως που παράγεται από τη σειρά Xenarc Night Breaker Laser της OSRAM είναι 20% πιο λευκό από ένα πρότυπο Xenon HID. 

Η σειρά των λαμπτήρων εκκένωσης αερίων υψηλής πίεσης της OSRAM θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την ποσότητα του φωτός, την οικονομική απόδοση και τη διάρκεια ζωής. Οι λαμπτήρες Xenarc είναι εγκεκριμένοι για χρήση μόνο εάν το όχημά σας χρησιμοποιεί λαμπτήρες Xenon. Οι λαμπτήρες μπορούν να αντικατασταθούν από έναν εκπαιδευμένο ηλεκτρολόγο, λόγω της υψηλής τάσης αυτών των λαμπτήρων.

Αυθεντικότητα της OSRAM

Οι πλαστές λάμπες αποτελούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η OSRAM καταπολεμά τώρα τους ψεύτικους λαμπτήρες και βοηθά τους πελάτες να κάνουν τη σωστή επιλογή όταν αγοράζουν ηλεκτρονικά.