Λάμπες Philips H7 24V 75/70W Master Duty Blue Vision 13972MDBVS2

13972MDBVS2

Νέο Προσφορά Λάμπες Philips H7 24V 75/70W Master Duty Blue Vision 13972MDBVS2Zoom

13972MDBVS2

1 έως 3 Εργάσιμες

H σειρά Master Duty Blue Vision της Philips για φορτηγά εξασφαλίζει Xenon Effect με χρώμα θερμοκρασίας έως και 3500K, μεγάλη αντοχή στους κραδασμούς και 30% περισσότερο φως. Ιδανική λύση που παρέχει ποιότητα και απόδοση που διαρκεί.

35,68 €

-15%

41,98 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΛάμπαςH7
ΤεχνολογίαΑλογόνου
ΣειράPhilips Master Duty Blue Vision For Trucks
Χρήση ΣεΦορτηγά
Διάρκεια Ζωήςως και 500 ώρες

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρει η σειρά Master Duty Blue Vision της Philips?

Η Master Duty Blue Vision σειρά της Philips αποτελεί την ιδανική λύση για φορτηγά, καθώς έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, μέγιστη αντοχή στους κραδασμούς και με χρώμα φωτός στα 3500Κ εξασφαλίζει άνετη και ξεκούραστη οδήγηση.

Μεγάλη διάρκεια ζωής 

Οι Master Duty Blue Vision αποτελούν την ιδανική λύση που διαρκεί.

Αντοχή στους κραδασμούς

Οι Master Duty Blue Vision έχουν πολύ σταθερή βάση για να προστατεύονται κατά τους κραδασμούς σε ανώμαλο κράσπεδο, καθώς και ένα στιβαρό διπλό πηνίο που παραμένει σταθερό παρά τους κραδασμούς.

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips κατασκευάζονται από γυαλί χαλαζία υψηλής ποιότητας

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας γυαλί χαλαζία UV, το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις ακραίες θερμοκρασίες και τους κραδασμούς, γεγονός που εξαλείφει τον κίνδυνο έκρηξης. Οι λαμπτήρες της Philips μπορούν να αντέξουν σε σοβαρό θερμικό σοκ. Με τη δυνατότητα της αυξημένης πίεσης μέσα στη λάμπα, το γυαλί από χαλαζία UV μπορεί να παράγει ένα πιο ισχυρό φως

Οι πιο ασφαλείς προβολείς οδήγησης 

Οι Philips Master Duty for Trucks είναι μακράν ο ασφαλέστερος, ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να αναβαθμιστούν οι προβολείς φορτηγών στα πλαίσια των νομικών παραμέτρων. Τα φώτα είναι πλήρως πιστοποιημένα με ECE.