Λάμπες Philips H4/H19 Ultinon Access Led 12V 20W 6000K 2τμχ 11342U2500C2

11342U2500C2

Προσφορά Λάμπες Philips H4/H19 Ultinon Access Led 12V 20W 6000K 2τμχ 11342U2500C2 Zoom

11342U2500C2

Άμεση Παραλαβή

Η σειρά Philips Ultinon Access  LED έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετικό άνετο λευκό φωτισμό και αξιόπιστη απόδοση. Με μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολη εγκατάσταση, αυτοί οι λαμπτήρες είναι η τέλεια αναβάθμιση από τεχνολογία αλογόνου σε τεχνολογία LED.

70,01 €

-15%

82,36 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λάμπας H4 / H19
Τεχνολογία Led
Χρήση Σε Αυτοκίνητα

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρουν οι λάμπες Philips Access Led; 

Εγκατάσταση Plug-and-play

Με τους λαμπτήρες LED Philips Ultinon Access, η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη. Οι λαμπτήρες LED Philips Ultinon Access διαθέτουν εξαιρετικά συμπαγές σώμα και ενσωματωμένη βάση συμβατή με το IEC 60061. 

Καλύτερη απόδοση δέσμης φωτός από τους λαμπτήρες αλογόνου

Οι λαμπτήρες LED της Philips Ultinon Access έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καλύτερη απόδοση δέσμης φωτός από τους λαμπτήρες αλογόνου σε συμπαγή, καθολική σχεδίαση. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στην τεχνολογία LED, παρέχουν την ίδια φωτεινή ροή με τους τυπικούς λαμπτήρες αλογόνου ECE, αλλά βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση της δέσμης χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια. Οι λαμπτήρες LED της Philips Ultinon Access παρέχουν στους οδηγούς καλύτερη oρατότητα στο δρόμο, διευκολύνοντας τον εντοπισμό των εμποδίων και την οδήγηση με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Συμβατοί λαμπτήρες με τα πρότυπα αυτοκινήτου

Τεχνολογικά προηγμένο, ο φωτισμός Philips είναι γνωστός στην αυτοκινητοβιομηχανία για περισσότερα από 100 χρόνια. Γνωρίζουμε ότι η απόδοση των προϊόντων μας εξαρτάται από τη συμβατότητά τους με τις απαιτήσεις του σημερινού περιβάλλοντος της αυτοκινητοβιομηχανίας, επομένως σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πρότυπα της βιομηχανίας. Οι λαμπτήρες LED της Philips Ultinon Access συμμορφώνονται με τα πρότυπα EMI για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Σχεδιασμένοι με ακρίβεια για να αντέχουν στις ακραίες συνθήκες ζωής του σύγχρονου αυτοκινήτου, οι λαμπτήρες δεν θα διαταράσσουν τη λειτουργία άλλων εξαρτημάτων του οχήματος.

Απόδοση μεγάλης διάρκειας

Οι λαμπτήρες LED της Philips Ultinon Access ελέγχονται αυστηρά για να διασφαλιστεί η μακροχρόνια ανθεκτικότητα και η μακροχρόνια απόδοση.

Χαρακτηριστικά 

  • 6000K φωτισμός LED
  • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής έως 1500 ώρες
  • Βελτιώνει τον φωτισμό, την ασφάλεια και το στυλ
  • Μεγάλη ανθεκτικότητα
  • Compact μέγεθος
  • Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα παραγωγής της Philips για αυτοκίνητα ποιότητας

   

*Η σειρά LED της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένη για πίστες αγώνων και rally.
*ΔΕΝ προορίζεται για οδική χρήση σε οχήματα που κινούνται σε δημόσιους δρόμους.
*Η χρήση των LED συμμορφώνεται με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.