ΛΑΜΠΑ PHILIPS XENON D1S X-TREME VISION 85V 35W [PROJECTOR] 50% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ 4800k

85415XVC1

Προσφορά ΛΑΜΠΑ PHILIPS XENON D1S X-TREME VISION 85V 35W [PROJECTOR] 50% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ 4800kZoom

85415XVC1

Άμεση Παραλαβή

Οι  νέες Philips Xenon X-tremeVision με έως και 50% περισσότερο φως (σε σύγκριση με έναν τυπικό λαμπτήρα Xenon) είναι απλά η ασφαλέστερη και η πιο ισχυρή εγκεκριμένη λάμπα Xenon στην αγορά!

Βρείτε την κατάλληλη λάμπα για το αυτοκίνητο σας

ΕΔΩ

63,51 €

-15%

74,72 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΛάμπαςD1S
ΤεχνολογίαXenon
ΣειράPhilips X-treme Vision
Εφαρμογή σεΑυτοκίνητα
Διάρκεια Ζωήςως και 2500 ώρες

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρει η λάμπα PHILIPS XENON X-TREME VISION ?

 

Καλύτερη ορατότητα για ασφαλέστερη και άνετη οδήγηση

Βελτιώνοντας την ποιότητα του φωτός, συμβάλετε στην πρόληψη ατυχημάτων. Το Xenon X-treme Vision βελτιώνει την ορατότητα, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίζετε τα εμπόδια και τις πινακίδες κυκλοφορίας γρηγορότερα, βελτιώνοντας το χρόνο αντίδρασης. Η φασματική σύνθεση αυτού του φωτός προσαρμόζεται στη φυσική ευαισθησία χρώματος του ματιού σας. Και με θερμοκρασία χρώματος 4800 K, η λάμπα αυτή παράγει φως που είναι απαλό στα μάτια σας, καθιστώντας τη νυχτερινή οδήγηση ασφαλέστερη και πιο άνετη.

Νέα τεχνολογία Xenon HID

Οι λαμπτήρες Xenon HID (High Intensity Discharge) προσφέρουν διπλάσιο φωτισμό και ασφαλέστερη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο φωτισμός αυτοκινήτων Χenon βοηθά τους οδηγούς να συγκεντρωθούν στο δρόμο και να διακρίνουν τα εμπόδια και τις πινακίδες πολύ πιο γρήγορα από ό, τι με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσετε το σκοτάδι αν όχι ένα έντονο λευκό φως συγκρίσιμο με το φως της ημέρας;

Οι λάμπες αυτοκινήτων Philips είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας γυαλί χαλαζία quartz

Το γυαλί UV-quartz είναι ισχυρότερο από το σκληρό γυαλί και εξαιρετικά ανθεκτικό στις ακραίες θερμοκρασίες και στους κραδασμούς. Επομένως, οι λυχνίες γυαλιού από χαλαζία της Philips είναι σε θέση να αντέχουν σε σοβαρό θερμικό σοκ. Επειδή επιτρέπεται η αυξημένη πίεση μέσα στη λάμπα, το γυαλί από χαλαζία UV μπορεί να παράγει πιο ισχυρό φως. Και πιο ισχυρό φως σημαίνει μια βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης, όσο σκοτεινός και αν είναι ο δρόμος μπροστά σας.

Οι λάμπες αυτοκινήτων Philips αποτρέπουν βλάβες από υπεριώδη ακτινοβολία(UV)

Η ειδική τεχνολογία επίστρωσης anti-uv προστατεύει τους προβολείς από επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, κάνοντας το γυαλί χαλαζία με επίστρωση UV Philips ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης. Αυτή η πρόσθετη προστατευτική στρώση εξασφαλίζει ότι οι προβολείς σας είναι κατασκευασμένοι για να διαρκέσουν.

Ασφάλεια και ποιότητα

Υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα της PHILLIPS έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση των οδηγών. Ολόκληρη η γκάμα προϊόντων είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις της ΟΕΕ. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.