ΛΑΜΠΑ H7 X-TREME VISION MOTO 100% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ

12972XV+BW

Προσφορά ΛΑΜΠΑ H7 X-TREME VISION MOTO 100% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ Zoom

12972XV+BW

1 έως 3 Εργάσιμες

Οι νέες λάμπες αυτοκινήτου X-treme Vision Moto της Philips προσφέρουν 130% παραπάνω φως σε σχέση με τις αντίστοιχες κοινές λάμπες. Απευθύνεται σε οδηγούς που θέλουν να αντικαταστήσουν τις απλές λάμπες της μηχανής τους για να έχουν μία άνετη και ασφαλέστερη οδήγηση. Οι συγκεκριμένες λάμπες είναι σχεδιασμένες να αντέχουν στους κραδασμούς. 

Βρείτε την κατάλληλη λάμπα για εσάς

ΕΔΩ

20,23 €

-15%

23,80 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λάμπας H7
Τεχνολογία Αλογόνου
Σειρά Philips X-treme Vision
Εφαρμογή σε Μηχανές
Διάρκεια Ζωής ως και 400 ώρες

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρει η λάμπα PHILIPS X-TREME VISION MOTO ?

Η σειρά X-treme Vision Moto της Philips συνδυάζει βελτιωμένο σχεδιασμό νήματος, ειδικό μείγμα αερίων και βελτιστοποιημένη    γεωμετρία για να παράγει ένα έντονο φως και ένα λαμπτήρα που διαρκεί. Οι λαμπτήρες παράγουν έως και 100% περισσότερο    φωτισμό στο δρόμο από το κανονικό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εντοπίσετε πιθανούς κινδύνους πολύ πιο εύκολα.

Ασφάλεια  που…διαρκεί

Η σειρά X-treme Vision Moto της Philips έχει σχεδιαστεί με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας μέγιστη απόδοση    και υψηλό επίπεδο ασφάλειας στο δρόμο.

Μέγιστη φωτεινότητα

Ένα έξυπνο μείγμα ενός βελτιωμένου σχεδιασμού νήματος, ενός συγκεκριμένου μείγματος αερίου και βελτιστοποιημένης γεωμετρίας παράγει ένα έντονο φως και ένα λαμπτήρα που διαρκεί. Οι λαμπτήρες παράγουν έως και 130% περισσότερο φωτισμό στο δρόμο από το κανονικό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εντοπίσετε πιθανούς κινδύνους πολύ πιο εύκολα. Μοναδικά αέρια μέσα στη λάμπα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του νήματος, αυξάνοντας τη συνολική διάρκεια ζωής του.

F400058696-FIL-global-001.jpg

Χρήση των καλύτερων υλικών

Μόνο τα καλύτερα, υψηλής ποιότητας υλικά χρησιμοποιούνται για τη παραγωγή λαμπτήρων της Philips. Το γυαλί UV-Quartz είναι ισχυρό, εξαιρετικά ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες και κραδασμούς, καθώς και σε θερμικά σοκ. Λόγω αυτού του γυαλιού UV-Quartz, οι βολβοί είναι σε θέση να παράγουν ένα ισχυρότερο φως.

Ποιότητα και ασφάλεια

Όλοι οι βολβοί Moto X-treme Vision είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και έχουν πιστοποιηθεί (ECE)  (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) .