ΛΑΜΠΑ HS1 CITY VISION MOTO +40% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ 35/35W

12636CTVBW

Προσφορά ΛΑΜΠΑ HS1 CITY VISION MOTO +40% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ 35/35W Zoom

12636CTVBW

Άμεση Παραλαβή

Η Philips δημιούργησε τη City Vision Moto για την πρόσθετη ασφάλεια που χρειάζεται ο οδηγός στην κίνηση της πόλης. Με 40% περισσότερο φωτεινό λευκό φως στο δρόμο και ένα πορτοκαλί εφέ στη μεγάλη σκάλα η ορατότητα μεγαλώνει και συνδυάζεται με άψογο στυλ.

Βρείτε την κατάλληλη λάμπα για εσάς

ΕΔΩ

14,50 €

-15%

17,06 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λάμπας HS1
Τεχνολογία Αλογόνου
Σειρά Philips City Vision Moto
Εφαρμογή σε Μηχανές
Διάρκεια Ζωής ως και 400 ώρες

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρει ο λαμπτήρας City Vision Moto ?

Χαρακτηριστικό πορτοκαλί εφέ στον λαμπτήρα

Οι προβολείς της Philips City Vision Moto έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οδηγούς της πόλης. Χάρη στο ξεχωριστό τους πορτοκαλί αποτέλεσμα, οι λάμπες προσελκύουν την προσοχή των άλλων οδηγών .

Σχεδιασμένο για οδηγούς στις πόλεις

Οι λαμπτήρες Philips City Vision Moto έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώνουν την ασφάλεια του οδηγού σε ένα περιβάλλον πόλης. Το πορτοκαλί αποτέλεσμα που προσελκύει την προσοχή και η αύξηση του φωτός κατά 40% επιτρέπουν ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης στην κυκλοφορία και διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη μείωση των ατυχημάτων.

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips κατασκευάζονται από γυαλί χαλαζία υψηλής ποιότητας.

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας γυαλί χαλαζία UV, το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις ακραίες θερμοκρασίες και τους κραδασμούς, γεγονός που εξαλείφει τον κίνδυνο έκρηξης. Οι λαμπτήρες κεφαλής της Philips μπορούν να αντέξουν σε σοβαρό θερμικό σοκ. Με τη δυνατότητα της αυξημένης πίεσης μέσα στη λάμπα, το γυαλί από χαλαζία UV μπορεί να παράγει ένα πιο ισχυρό φως .

Αντοχή σε κραδασμούς μέχρι 10G

Οι λαμπτήρες Philips City Vision Moto σχεδιάζονται με τεχνολογία αιχμής για να αντιστέκονται σε κραδασμούς μέχρι 10 G και να διαρκούν περισσότερο. Αυτοί οι λαμπτήρες μοτοσικλετών είναι τοποθετημένοι με εξαιρετικά ανθεκτικό νήμα διπλού πηνίου για να αντέχουν σε ευρύ φάσμα κραδασμών, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών κραδασμών.

40% περισσότερη ορατότητα

Προσφέροντας κατά 40% περισσότερο φως, οι προβολείς Philips CityVision Moto επιτρέπουν την καλύτερη αναγνώριση εμποδίων και κατά συνέπεια την πρόληψη ατυχημάτων.

Σεβόμενοι τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της πιστοποίησης ECE

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αυτοκινήτων της Philips θεωρούνται τα καλύτερα στην κατηγορία τους στην αγορά του Original Equipment Manufacturer και στην aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της εμπειρίας των οδηγών. Ολόκληρη η γκάμα προϊόντων είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις της ΟΕΕ. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.