ΛΑΜΠΑ PHILIPS D1S XENON 85V 35W [PROJECTOR] XENON WHITE VISION

85415WHVC1

Προσφορά ΛΑΜΠΑ PHILIPS D1S XENON 85V 35W [PROJECTOR] XENON WHITE VISIONZoom

85415WHVC1

Άμεση Παραλαβή

Λάμπες αυτοκινήτων Phillips White Vision Xenon για μεγάλη ασφάλεια και ορατότητα. Οι λαμπτήρες Χenon White Vision προσφέρουν θερμοκρασία χρώματος στα 6000Κ για εντονότερο χρώμα και είναι ιδανικοί για οδηγούς που επιζητούν ασφάλεια αλλά και στυλ.

Βρείτε την κατάλληλη λάμπα για το αυτοκίνητο σας

ΕΔΩ

63,51 €

-15%

74,72 €

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΛάμπαςD1S
ΤεχνολογίαXenon
ΣειράPhilips White Vision
Εφαρμογή σεΑυτοκίνητα
Διάρκεια Ζωήςως και 2500 ώρες

Άλλες πληροφορίες

Τι προσφέρουν οι λαμπτήρες Philips Xenon White Vision ?

Η Philips είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας Xenon HID

Οι λαμπτήρες Xenon HID (High Intensity Discharge) παρέχουν διπλάσιο φωτισμό για ασφαλέστερη οδήγηση υπό όλες τις συνθήκες. Το έντονο λευκό φως που παράγεται από τους λαμπτήρες Xenon HID είναι συγκρίσιμο με το φως της ημέρας. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο φωτισμός αυτοκινήτων Xenon βοηθά τους οδηγούς να συγκεντρωθούν στο δρόμο και να διακρίνουν τα εμπόδια και τις πινακίδες πολύ πιο γρήγορα από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες.

F400074547-FIL-global-001.jpg

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων της Philips είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στην υπεριώδη ακτινοβολία

Η ειδική τεχνολογία επίστρωσης anti-UV της Philips προστατεύει τους προβολείς από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, καθιστώντας το γυαλί χαλαζία ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης και εξασφαλίζει τη μακροζωία τους.

Αντικαταστήστε τους ένα προς ένα.

Χάρη στην τεχνολογία αντικατάστασης ενός λαμπτήρα, το Xenon Vision σας επιτρέπει να αλλάζετε τους λαμπτήρες σας έναν προς έναν, ενώ ταιριάζετε στη θερμοκρασία χρώματος του λαμπτήρα χωρίς αλλαγή. Είναι η πιο οικονομική επιλογή για την αντικατάσταση των λαμπτήρων.

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας γυαλί χαλαζία

Από γυαλί UV-Quartz είναι ισχυρότεροι από σκληρό γυαλί και εξαιρετικά ανθεκτικοί σε ακραίες θερμοκρασίες και κραδασμούς, γεγονός που εξαλείφει τον κίνδυνο έκρηξης. Οι λαμπτήρες γυαλιού από χαλαζία της Philips είναι σε θέση να αντέξουν σε σοβαρό θερμικό σοκ. Με τη δυνατότητα αύξησης της πίεσης στο εσωτερικό της λάμπας, το γυαλί από χαλαζία UV μπορεί να παράγει πιο ισχυρό φως.

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στην υγρασία.

Μόνο μια λάμπα από γυαλί χαλαζία μπορεί να αντισταθεί σε θερμικές διαταραχές, όπως αν πέσει μια σταγόνα κρύου νερού στο ζεστό λαμπτήρα, το οποίο μπορεί να συμβεί όταν οδηγείτε μέσα από νερό με σπασμένους προβολείς.

Υψηλής ποιότητας προϊόντα σύμφωνα με την ECE

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση της εμπειρίας των πελατών μας. Ολόκληρη η γκάμα προϊόντων είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις της ΟΕΕ. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.