ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ LIQUI MOLY - LM1806

LM1806

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ LIQUI MOLY - LM1806 Zoom

LM1806

On order

Ειδικό πρόσθετο για κινητήρες Diesel. Βελτιώνει την απόδοση του καυσίμου Diesel μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή μαύρου καπνού. Διατηρεί καθαρά τα μπεκ. Καθαρίζει το σύστημα ψεκασμού και τον κινητήρα από τα κατάλοιπα της καύσης. Προστατεύει από την οξείδωση. 

8,90 €

Χαρακτηριστικά

Εφαρμογή σε Πετρελαίο
Χρήση Σε Αυτοκίνητα

Άλλες πληροφορίες

Εξασφαλίζει ευκολότερη εκκίνηση σε χαμηλές 8ερμοκρασίες. Ιδανικό για όλους τους σύγχρονους τύπους κινητήρων υψηλής πίεσης Diesel, Turbo Diesel, καταλυτικών και μη, επιβατικών, φορτηγών και μηχανημάτων. Μεγάλη προστασία κατά της οξείδωσης, ειδικά σε ακινητοποιημένα οχήματα για μακρά χρονικά διαστήματα. 

EΦΑΡΜΟΓH

Για καλύτερη απόδοση του κινητήρα και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του, χρησιμοποιείστε το προϊόν σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου ή συχνότερα εάν απαιτείται.

Kατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες με και χωρίς φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου-πρροληπτικά ή για αντιμετώπιση προβλημάτων. Ελεγμένο σε υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες.

Για απευθείας προσθήκη στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Απόλυτα συμβατό με όλα τα συμβατικά καύσιμα ντίζελ και βιοντίζελ. 250ml επαρκούν για έως 75L καυσίμου (δοσολογία 1:300) . Δραστικό για έως και 2.000 Km.

*Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και η συσκευασία του προϊόντος μπορεί να διαφέρει.