ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ PRO-LINE ENGINE FLUSH LIQUI MOLY 500ML

LM2427

LM2427

Άμεση Παραλαβή

Το προϊόν αυτό “ξεπλένει” και καθαρίζει εσωτερικά τον κινητήρα. Μειώνει τον θόρυβο της μηχανής και την κατανάλωση λαδιού. Βελτιώνει τη συμπίεση. Αυξάνει την αξιοπιστία του οχήματος. 

Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

10,98 €

Χαρακτηριστικά

ΕίδοςΚαθαριστικό
Εφαρμογή σεΛιπαντικό
Χρήση ΣεΑυτοκίνητα

Άλλες πληροφορίες

Προϊόν κατάλληλο για όλους τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με και χωρίς φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF). Δοκιμασμένο με ασφάλεια σε καταλυτικούς μετατροπείς και υπερσυμπιεστές. Καθαρισμός μοτέρ πριν την αλλαγή λαδιού. 500 ml αρκούν για όγκο λαδιού μέχρι 5 Lt. Βελτιώνει την υδραυλική λειτουργία π.χ. VVT, VANOS και άλλων διακόπτών και βαλβίδων που λειτουργούν με λάδι.

Περιγραφή:

Το προϊόν αυτό “ξεπλένει” και καθαρίζει εσωτερικά τον κινητήρα. Αφαιρεί τις εναποθέσεις από τις τρύπες λίπανσης, τις σίτες λαδιού, το πεδίο δακτυλιδιού του εμβόλου κλπ. Μειώνει τον θόρυβο της μηχανής και την κατανάλωση λαδιού. Βελτιώνει τη συμπίεση. Αυξάνει την αξιοπιστία του οχήματος. Επιτρέπει στο φρέσκο λάδι να αναπτύξει την πλήρη απόδοση του, μετά από μια αλλαγή λαδιού.

Εφαρμογή:

Ένα δοχείο των 500 ml είναι επαρκές για μέχρι και 5 λίτρα λαδιού. Προσθέστε το Pro-Line Engine Flush στο λάδι κινητήρα σε θερμοκρασία λειτουργίας πριν αλλάξετε το λάδι. Αφού προσθέσετε το προϊόν, αφήστε τον κινητήρα στο ρελαντί για περίπου 10 έως 15 λεπτά ανάλογα με τον βαθμό ρύπανσής του. Στη συνέχεια αλλάξτε το λάδι και το φίλτρο. To Pro-Line Engine Flush είναι συμβατό με όλα τα εμπορικά διαθέσιμα λάδια κινητήρα. Σημείωση: Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε μοτοσικλέτες με υγρούς συμπλέκτες.