Υγρό Φρένων Motul RBF 600 Dot 4 500ml

MRBF600FL

Προσφορά Υγρό Φρένων Motul RBF 600 Dot 4 500ml Zoom

MRBF600FL

Άμεση Παραλαβή

To MOTUL Racing Brake Fluid (RBF) 600 είναι 100% συνθετικό υγρό φρένων & συμπλέκτη για αγωνιστική χρήση. Είναι ειδικά εξελιγμένο για τις ακραίες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο σύστημα πέδησης κατά τις αγωνιστικές συνθήκες.

17,01 €

-10%

18,90 €

Άλλες πληροφορίες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υγρά φρένων υψηλών επιδόσεων, βάσεως πολυγλυκόλης.

Υπερβαίνουν κατά πολύ το πρότυπο DOT4. Κάθε συσκευασία περιέχει άζωτο, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής (shelf life) του προϊόντος και καθώς σφραγίζεται σε ελεγχόμενο εργοστασιακό περιβάλλον εκμηδενίζεται κάθε πιθανότητα ρύπανσης από εξωτερικούς παράγοντες.  

Το εξαιρετικά υψηλό ξηρό σημείο βρασμού 312⁰C προλαμβάνει τη δημιουργία αεροθυλάκων και την φθορά των υγρών σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας και προσφέρει εξαιρετικό χρόνο επαναφοράς στην αρχική τους κατάσταση.

Υγρό σημείο βρασμού 205⁰C.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

-Μετά την χρήση,αν μείνει υπόλοιπο υγρό το αφήνουμε στην συσκευασία του, αφού το κλείσουμε ερμητικά και με προσοχή.Προσπαθούμε κατα την αποθήκευση να μην έρχεται σε επαφή με την υγρασία του ατμοσφαιρικού αέρα.

-Το υγρό έχει εξαιρετικά διαβρωτική σύνθεση και θα πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τα γυμνά χέρια ,τις χρωματισμένες επιφάνειες και τα βερνίκια.

-Αν έρθει σε επαφή κάποιο μέρος του σώματος σας με το υγρό θα πρέπει να ξεπλυθεί άμεσα με άφθονο νερό.

-Διαστήματα αλλαγής του υγρού προτείνετε κάθε 12 έως 24 μήνες , και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Τo MOTUL Racing Brake Fluid (RBF) 600 έχει σύνθεση μη σιλικονούχα και δεν θα πρέπει να αναμιγνύεται με σιλικονούχα υγρά φρένων ( DOT 5 ).

Δεν θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται σε τρόμπες φρένου ή ρεζερβουάρ υγρών από μαγνήσιο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

FMVSS 116 DOT 4

SAE J1703

ISO 4925

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Περιέχει πολυαλκυλένο γλυκόλη! Μην καταπίνετε! Κρατήστε μακριά από παιδιά! Κρατάτε την ετικέτα σε περίπτωση ανάγκης. Κέντρο Δηλητηριάσεων: 2107793777