ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ TOYOTA FUEL ECONOMY 5W30 1LT

TY5W301L

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ TOYOTA 5W30 1LT Zoom

TY5W301L

Άμεση Παραλαβή

10,50 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους 5w30
Χωρητικότητα 1Lt

Άλλες πληροφορίες

Τι  σας προσφέρουν τα λιπαντικά κινητήρα Toyota; 

Τα γνήσια λιπαντικά από την Toyota έχουν ελεγχθεί διεξοδικά για τη συμβατότητα  με τη τεχνολογία των κινητήρων της. Ακόμη, φέρουν πιστοποιήσεις  που βασίζονται στα αυστηρά πρότυπα της βιομηχανίας, όπως ορίζονται από τους οργανισμούς ACEA (Association of European Automobile Constructors) & API (American Petroleum Institute).

Όλα τα οφέλη των λιπαντικών κινητήρα Toyota 

1. Προστασία: Ειδικά σχεδιασμένα λιπαντικά που δημιουργούν μια λεπτή ανθεκτική μεμβράνη προστασίας, βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα. 

2. Δύναμη: Τα γνήσια λιπαντικά κινητήρα Toyota καλύπτουν το κενό μεταξύ του εμβόλου και του κυλινδρικού τοιχώματος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον κινητήρα να αποδώσει τη μεγαλύτερη δυνατή ισχύ

3. Οικονομία: Εξασφαλίζουν ότι όλα  τα μέρη του κινητήρα λειτουργούν ομαλά και σωστά, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου

4. Αξιοπιστία: Τα λιπαντικά κινητήρα Toyota, εμποδίζουν τη συσσώρευση ρύπων διατηρώντας τον κινητήρα σας καθαρό και σε καλή κατάσταση. 

5. Μακροζωία: Εξουδετερώνουν τη διάβρωση, προσφέροντας στον κινητήρα σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 

6. Ευελιξία: Η ειδική τους σύσταση ανταποκρίνεται αποτελεσματικά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά 

Μάρκα: Toyota 

Είδος: Λιπαντικό κινητήρα 

Ιξώδες: 5W30 

Χωρητικότητα: 1Lt 

Εγκρίσεις & Προδιαγραφές 

-A5 / B5

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και το δέρμα! Μην καταπίνετε! Κρατήστε την ετικέτα σε περίπτωση ανάγκης! Κέντρο Δηλητηριάσεων: 2107793777. Δελτία δεδομένων ασφαλείας παρέχονται αφού ζητηθούν.