Λιπαντικό Κινητήρα Total 9000 Future Gf5 0W20 1lt

TQ0W201L

Προσφορά Λιπαντικό Κινητήρα Total 9000 Future Gf5 0W20 1lt Zoom

TQ0W201L

1 έως 3 Εργάσιμες

Λιπαντικό κινητήρα Total Future GF5 συνθετικής τεχνολογίας για την καλύτερη προστασία από την φθορά και επικαθίσεις. Ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση στους τελευταίους downsized κινητήρες που είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία Stop & Start, αλλά και υβριδικούς που απαιτούν πολύ λεπτόρρευστο συνθετικό λιπαντικό. 

16,63 €

-10%

18,48 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους 0w20
Χωρητικότητα 1Lt
Εφαρμογή σε Αυτοκίνητα
Χρήση Σε Αυτοκίνητα
Σύνθεση Συνθετικής Τεχνολογίας

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρει το λιπαντικό Τotal Quartz ?

Λιπαντικά για οικονομία καυσίμου

Το λάδι κινητήρα που επιλέγετε μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομία καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Η τεχνολογία της οικονομίας καυσίμου είναι μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες μας καθώς προσπαθούμε να προσφέρουμε στους οδηγούς εξαιρετική απόδοση και λιπαντικά που είναι καλύτερα για το περιβάλλον. Αναζητήστε το σήμα FE για τα προϊόντα Total Quartz και θα ανακαλύψετε μια σειρά από έλαια κινητήρα για να μειώσετε σημαντικά την κατανάλωση καυσίμων. Χάρη σε ένα βελτιωμένο προφίλ ιξώδους, τα προϊόντα FE μειώνουν την τριβή που προκαλεί απώλεια ισχύος σε λιπαντικά μέρη. Για εσάς το αποτέλεσμα θα είναι το χαμηλότερο κόστος καυσίμων, και για το περιβάλλον αυτό σημαίνει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα.

Σχεδιασμένα για να πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές του κατασκευαστή, τα προϊόντα Quartz φέρουν σχεδόν όλες τις επίσημες εγκρίσεις OEM και προτιμώνται από κατασκευαστές, μηχανικούς και αυτοκινητιστές.

Τα προϊόντα FE μπορούν να παρέχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  •          Μειώστε τις εκπομπές άνθρακα σας με κάθε μίλι που οδηγείται.
  •          Εξοικονομήστε χρήματα στην αντλία βενζίνης.
  •          Το βελτιστοποιημένο προφίλ ιξώδους οδηγεί σε λιγότερη τριβή του κινητήρα, παρατείνοντας         
  •          τη διάρκεια ζωής του.
  •          Προστασία από φθορά λειτουργιών
  •          Επιλογές για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από κορυφαίους κατασκευαστές.

Ειδικά Χαρακτηριστικά:

  • Μείωση κατά 3,1% στην κατανάλωση καυσίμου, σύμφωνα με την επίσημη δοκιμή ILSAC: σειρά VI D. Ανταποκρίνεται σε όλα τα επίπεδα επιδόσεων που απαιτούν οι κατασκευαστές, όπως HONDA, TOYOTA και MITSUBISHI σχετικά με τα περιβαλλοντικά πρότυπα.
  • Ο βαθμός 0W, μαζί με ειδικά πρόσθετα, καθιστά ευκολότερη την εκκίνηση του κρύου κινητήρα, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Με τη χαμηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, βελτιστοποιεί επίσης τον τρόπο λειτουργίας των τριοδικών καταλυτικών μετατροπέων (NOx, HC και CO), προστατεύοντάς τους από τη δηλητηρίασή.
  • Προσφέρει την καλύτερη δυνατή προστασία στην κατηγορία του, από τη φθορά και τις επικαθίσεις, από την πρώτη στιγμή εκκίνησης του κινητήρα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

API : API SN/CF

ILSAC : ILSAC GF-5

Ιδανικό για ευρύ φάσμα κινητήρων χάρη στην συμβατότητα με τις προηγούμενες προδιαγραφές API και ISLAC. Κατάλληλο για τις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης (συχνές στάσεις, σπορ στυλ οδήγησης, συχνά σταμάτα-ξεκίνα, οδήγηση στην πόλη και σε αυτοκινητόδρομους).