ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ 4 ΤΡΟΧΩΝ

EYTH

Προσφορά ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ 4 ΤΡΟΧΩΝ Zoom

EYTH

Άμεση Παραλαβή

Όλες οι τοποθετήσεις γίνονται στο Bosch Car Service Δρόσος, Λεωφ. Δημοκρατίας 232, Άγιοι Ανάργυροι. Προτιμώντας το Bosch Car Service Δρόσος για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας κερδίζετε την ποιότητα των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών σε απίστευτα προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 2316 058 ή να μας στείλετε email στο [email protected].

30,00 €

-50%

60,00 €

Άλλες πληροφορίες

Πότε χρειάζομαι ευθυγράμμιση ;

Εάν παρατηρείτε ότι το αυτοκίνητό σας τραβάει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά όταν αφήνετε το τιμόνι για μια στιγμή σ’ έναν επίπεδο δρόμο, χρειάζεται να το πάτε για έλεγχο της ευθυγράμμισης.  Η ρύθμιση της ευθυγράμμισης σημαίνει να ρυθμίσετε τα μέρη των αναρτήσεων εμπρός και πίσω.  Εάν το όχημά σας δεν είναι σωστά ρυθμισμένο, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά των ελαστικών.


Στα περισσότερα οχήματα, η ευθυγράμμιση είναι μελετημένη εξ αρχής, για να ελαχιστοποιεί τις φθορές και τις καταπονήσεις και για να μεγιστοποιεί την άνεση του οδηγού και του επιβάτη. Η σωστή ευθυγράμμιση των 4 τροχών μειώνει τη φθορά των ελαστικών, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους και τις επιδόσεις τους και συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμων. Αυτή η ρύθμιση βελτιώνει επίσης τη συμπεριφορά και την ασφάλεια μειώνοντας το τράβηγμα και τις παρεκκλίσεις του οχήματος.



Γιατί η ευθυγράμμιση απορυθμίζεται ;


Η ευθυγράμμιση μπορεί να απορυθμιστεί από ένα χτύπημα σε πεζοδρόμιο ή από ένα πέσιμο σε λακκούβα, αλλά και από πιο σοβαρές αιτίες, όπως ατύχημα, όπου το όχημά σας χτυπήθηκε και η ευθυγράμμιση απορυθμίστηκε. Όταν η ευθυγράμμισηδεν είναι η σωστή, η άκρη των ελαστικών φθείρεται πιο γρήγορα, με επιπτώσεις στη συμπεριφορά του οχήματος. Αυτό θα σας οδηγήσει σε αλλαγή των ελαστικών σας πιο σύντομα από το προβλεπόμενο.

Μια απλή απορύθμιση μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα


Ο σκοπός της ευθυγράμμισης είναι να τελειοποιεί το κράτημα δρόμου και να μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής των ελαστικών.
Οι κυριότεροι λόγοι για να διατηρείτε σωστή την ευθυγράμμιση :
  • Κάνετε οικονομίες
  • Τα ελαστικά σας διαρκούν περισσότερο
  • Τα κρατήματα του αυτοκινήτου σας θα είναι στην μέγιστη απόδοση τους
  • Το όχημά σας κυλάει ευκολότερα με λιγότερη αντίσταση των ελαστικών στην κύλιση