ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ MOTO CASTROL POWER 1 4T 15W50 1LT

CP4T15W501L

CP4T15W501L

Άμεση Παραλαβή

Το Castrol Power 1 4T 15W-50 είναι προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας λιπαντικό σχεδιασμένο για τους τελευταίας γενιάς 4χρονους κινητήρες μοτοσυκλετών. Η σειρά Castrol Power 1 4T με Φόρμουλα Προστασίας Ισχύος (Power Protection Formula) σχεδιάστηκε ειδικά για τους αναβάτες που απολαμβάνουν τη συγκίνηση της οδήγησης.

Βρείτε το κατάλληλο λιπαντικό για τη μηχανή σας

ΕΔΩ

9,48 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους15w50
Χωρητικότητα1Lt
Εφαρμογή σεΜηχανές

Άλλες πληροφορίες

Tι μου προσφέρει το λιπαντικό MOTO CASTROL POWER 1 ?

Η Φόρμουλα Προστασίας Ισχύος αναπτύχθηκε ειδικά για να προστατεύει τον κινητήρα από τη συσσώρευση επικαθίσεων που μειώνουν τη δύναμή του. Αξιολογήθηκε σε εξαιρετικά σκληρές συνθήκες λειτουργίας του κινητήρα σε μια ειδικά σχεδιασμένη για το σκοπό αυτό μηχανική δοκιμή και απέδειξε πως επιτυγχάνει κορυφαίο έλεγχο των επικαθίσεων στον κινητήρα, εξασφαλίζοντας την προστασία της δύναμης του κάθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του λιπαντικού.

Το πρόσθετο πλεονέκτημα της τεχνολογίας Trizone (Trizone Technology™) εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Πλεονεκτήματα

  • Προηγμένη σύνθεση ειδικά για 4χρονους κινητήρες μοτοσυκλετών.
  • Επιτρέπει στον κινητήρα να αποδίδει την ίδια δύναμη που είχε σαν καινούριος, ακόμη και μετά από μεγάλα διαστήματα λειτουργίας σε υψηλές ταχύτητες, υψηλά φορτία και υψηλές θερμοκρασίες.
  • Κορυφαία χαρακτηριστικά καθαρισμού του κινητήρα που εξασφαλίζουν την προστασία της δύναμης του καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του λιπαντικού.
  • Τεχνολογία Trizone (Trizone Technology™) για αποτελεσματική προστασία του κινητήρα, του συμπλέκτη και του κιβωτίου.

Προδιαγραφές Απόδοσης Προϊόντος

API SJ

JASO MA2 (T903:2011)

SAE 15W:50