ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ MOBIL FS 0W40 1LT

MB0W401L

Προσφορά ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ MOBIL FS 0W40 1LT Zoom

MB0W401L

Άμεση Παραλαβή

Το Advanced Synthetic Motor Oil έχει σχεδιαστεί για τις τελευταίες τεχνολογίες κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου diesel (χωρίς φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου ή DPF) που προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αυτό το λιπαντικόπαρέχει προστασία από φθορά και μέγιστη απόδοση του κινητήρα. Το Mobil 1 FS 0W-40 διατηρεί τη μηχανή σας σαν καινούργια.

14,94 €

-10%

16,60 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους 0w40
Χωρητικότητα 1Lt
Εφαρμογή σε Αυτοκίνητα
Σύνθεση Συνθετικής Τεχνολογίας

Άλλες πληροφορίες

Tι μου προσφέρει το λιπαντικό κινητήρα Mobil FS ?

Η Mobil 1 είναι η κορυφαία μάρκα συνθετικών πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο, παρέχοντας την απόλυτη απόδοση και προστασία μας.

Χαρακτηριστικά και Οφέλη

  • Το Mobil 1 FS 0W-40 είναι κατασκευασμένο με ιδιόκτητο μείγμα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης συνθετικών βάσεων εμπλουτισμένων με ένα σύστημα ισορροπημένου εξαρτήματος.
  • Ανταποκρίνεται στις περισσότερες εγκρίσεις ΚΑΕ και Βιομηχανίας
  • Παρέχει εξαιρετική συνολική απόδοση.
  • Διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες χαμηλής θερμοκρασίας για προστασία του κινητήρα κατά την εκκίνηση.
  • Προστατεύει από τη φθορά τον κινητήρα ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες οδήγησης.
  • Καθαρίζει πλήρως τους βρώμικους κινητήρες.

Εφαρμογές

Χάρη στην εκτεταμένη συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και την εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας λίπανσης, το Mobil 1 FS 0W-40 συνιστάται για πολλούς τύπους σύγχρονων οχημάτων για μεγαλύτερη απόδοσηακόμη και σε πολύ απαιτητικές συνθήκες οδήγησης.

Πάντα συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη για να ελέγξετε τον συνιστώμενο βαθμό ιξώδους και τις προδιαγραφές για το συγκεκριμένο όχημά σας. 

Υγεία και ασφάλεια

Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, το προϊόν αυτό δεν αναμένεται να προκαλέσει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία όταν χρησιμοποιείται για την προβλεπόμενη εφαρμογή και ακολουθούνται οι συστάσεις που παρέχονται στο Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας Υλικού (Material Safety Data Sheet - MSDS). Τα MSDS είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος μέσω του γραφείου συμβολαίου πωλήσεων ή μέσω του διαδικτύου. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς εκτός από την προβλεπόμενη χρήση του. Σε περίπτωση απόρριψης χρησιμοποιημένου προϊόντος, φροντίστε να προστατεύσετε το περιβάλλον.

Όλα τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο παρόν είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Exxon Mobil Corporation ή μιας από τις θυγατρικές της, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ/ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

ACEA A3/B3, A3/B4

API SN/SM

MB-APPROVAL 229.5/ 229.3

VW 502 00/ 505 00

PORSCHE A40