Λιπαντικό Κινητήρα Mobil Super Energy 2000 X1 10W40 5LT

MB10W405L

Λιπαντικό Κινητήρα Mobil Super Energy 2000 X1 10W40 5LT Zoom

MB10W405L

Άμεση Παραλαβή

Ένα ημισυνθετικό λιπαντικό κινητήρα σχεδιασμένο να παρέχει άριστη απόδοση κάτω από ένα ευρύ φάσμα συνθηκών. Με σύνθεση που σας προσφέρει σιγουριά και προστασία πέρα από εκείνη των συμβατικών λιπαντικών, για απαιτητικές συνθήκες οδήγησης και συνθήκες καταπόνισης του κινητήρα.

38,15 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους 10w40
Χωρητικότητα 5Lt
Εφαρμογή σε Αυτοκίνητα
Σύνθεση Ημισυνθετικό

Άλλες πληροφορίες

Tι μου προσφέρει το λιπαντικό κινητήρα Mobil Super Energy?

Το Mobil Super 2000 X1 Formula P 10W40 παρέχει:

Εξαιρετική προστασία από φθορά

Εξαιρετική καθαριότητα του κινητήρα

Εξαιρετική προστασία υψηλής θερμοκρασίας

Εξαιρετική προστασία από την κρύα θερμοκρασία

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα προϊόντα Mobil Super 2000 σας παρέχουν προστασία καθώς είναι απόλυτα αξιόπιστα. Συνιστούμε ιδιαίτερα το Mobil Super 2000 εάν αντιμετωπίζετε περιστασιακά δύσκολες συνθήκες οδήγησης για:

Σχεδόν για όλες οι τεχνολογίες κινητήρων

Βενζίνη και diesel

Αυτοκίνητα, SUV και φορτηγά

Κανονικές έως περιστασιακά σοβαρές συνθήκες λειτουργίας

Κινητήρες υψηλής απόδοσης

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τα προϊόντα Mobil Super 2000 ελέγχονται από τη βιομηχανία, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα έχετε την απόδοση που θέλετε από το όχημά σας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ/ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

ACEA A3/B3

API SL/CF

MB-APPROVAL 229.1

VW 501 01/ 505 00

ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, το προϊόν αυτό δεν αναμένεται να προκαλέσει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία όταν χρησιμοποιείται για την προβλεπόμενη εφαρμογή και ακολουθούνται οι συστάσεις που παρέχονται στο Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας Υλικού (Material Safety Data Sheet - MSDS). Τα MSDS είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος μέσω του γραφείου συμβολαίου πωλήσεων ή μέσω του διαδικτύου. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς εκτός από την προβλεπόμενη χρήση του. Σε περίπτωση απόρριψης χρησιμοποιημένου προϊόντος, φροντίστε να προστατεύσετε το περιβάλλον. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης ή διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς! Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος! Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη! Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση! Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις!

Κέντρο Δηλητηριάσεων: 2107793777