ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ BMW TWINPOWER TURBO 5W30 1LT

83212465849

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ BMW TWINPOWER TURBO 5W30 1LT Zoom

83212465849

Άμεση Παραλαβή

Λιπαντικό Κινητήρα BMW Twinpower Turbo 5W30 που έχει αναπτυχθεί ειδικά για κινητήρες BMW υψηλής απόδοσης. Προσφέρει όλο το χρόνο εξαιρετική προστασία στον κινητήρα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία BMW cleaning, προστατεύει, καθαρίζει τον κινητήρα και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του. 

16,00 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους 5w30
Χωρητικότητα 1Lt
Σύνθεση 100% Συνθετικό

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρουν τα λιπαντικά κινητήρα BMW; 

Τα λιπαντικά κινητήρα BMW υποστηρίζουν τους σύγχρονους BMW κινητήρες και συμβάλουν στη διασφάλιση της μέγιστης ισχύος και της μέγιστης απόδοσης. Ακόμη, προσφέρουν ενισχυμένο ιξώδες, το οποίο επιτρέπει καλύτερες εκκινήσεις κρύου και συνεπή απόδοση. Τα γνήσια λιπαντικά κινητήρα BMW προστατεύουν επίσης τον κινητήρα από τη διάβρωση και τη φθορά. Έτσι παρατείνεται και η μακροζωία του κινητήρα. 

Τα γνήσια λιπαντικά κινητήρα BMW πληρούν τα κορυφαία πρότυπα που απαιτούνται από τους BMW κινητήρες και αξιοποιούν απόλυτα τις δυνατότητές τους όσον αφορά την απόδοση  και τη μακροζωία. 

 Τεχνικά χαρακτηριστικά 

Είδος: Λιπαντικό κινητήρα 

Σειρά: BMW Twinpower Turbo 

Ιξώδες: 5W30

Λίτρα: 1Lt 

Εγκρίσεις & Προδιαγραφές 

- BMW LL-04

- SN

- C3 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και το δέρμα! Μην καταπίνετε! Κρατήστε την ετικέτα σε περίπτωση ανάγκης! Κέντρο Δηλητηριάσεων: 2107793777. Δελτία δεδομένων ασφαλείας παρέχονται αφού ζητηθούν.