ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ELF EVOLUTION 900 SXR 5W30 4LT

EE9005W304L

Προσφορά ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ELF EVOLUTION 900 SXR 5W30 4LT Zoom

Elf

EE9005W304L

Άμεση Παραλαβή

Λάδι συνθετικής τεχνολογίας με εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Συνιστάται για χρήση σε πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες. Προστατεύει από τη φθορά και εξοικονομεί καύσιμο.

39,00 €

-10%

43,33 €

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία Ιξώδους 5w30
Χωρητικότητα 4Lt
Εφαρμογή σε Αυτοκίνητα

Άλλες πληροφορίες

Eγκρίσεις-Προδιαγραφές:
  • ACEA: A5 / B5
  • API: SL / CF
  • Renault: RN 0700 - βενζινοκινητήρες (εκτός των Renault Sport 2.0 16V, Renault Sport 2.0T και Renault Sport V6)
  • FORD WSS-M2C913-C
  • JAGUAR LAND-ROVER STJLR.03.5003

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τελευταίας γενιάς, αποδοτικό, πολυζυγισμένο λάδι κινητήρα.

Μπορεί να μειώσει σημαντικά την εσωτερική αντίσταση στο στρώμα του πετρελαίου, με αποτέλεσμα την μείωση της εσωτερικής αντίστασης στη μηχανή, να αυξήσει την απόδοση του κινητήρα και την οικονομία καυσίμου.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Συνιστάται για χρήση σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες πρόσφατης κατασκευής: multi-βαλβίδα, φυσική αναρρόφηση και υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες με εκκεντροφόρους επικεφαλής, με ή χωρίς καταλυτικό μετατροπέα, που παρέχεται με αμόλυβδη βενζίνη.

Συνιστάται επίσης ειδικά για κινητήρες αερίου προπανίου-βουτανίου.

ΠΑΡΕΧΕΙ:

Εξοικονόμηση καυσίμων. Το ανεξάρτητο εργαστήριο UTAC, που λειτουργεί σύμφωνα με τις διαδικασίες της ΕΕ, έδειξε εξοικονόμηση καυσίμων από 4,2% έως 10%.

Εξαιρετική ρευστότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες, η οποία σε συνδυασμό με κατάλληλα επιλεγμένα πρόσθετα κατά της φθοράς παρέχει: εύκολη εκκίνηση κινητήρα με εξοικονόμηση μπαταρίας, άμεση λίπανση και προστασία από φθορά των συνεργαζόμενων εξαρτημάτων, γρήγορη επίτευξη της βέλτιστης θερμοκρασίας λειτουργίας,

Εξαιρετική θερμική σταθερότητα και αντοχή στην οξείδωση, η οποία σε συνδυασμό με εξαιρετικές ιδιότητες πλύσης και διασποράς μειώνει τον σχηματισμό λιμνών, αποθέσεων άνθρακα, ιζημάτων και λάσπης

Πολύ υψηλή αντοχή διατμήσεως των πολυμερών που χρησιμοποιούνται στην σύνθεση ελαίου, πράγμα που εξασφαλίζει εξαιρετική σταθερότητα του δείκτη ιξώδους.

Ιδιαίτερα χαμηλή μεταβλητότητα, η οποία μειώνει την κατανάλωση λαδιού στον κινητήρα

Συνολική ουδετερότητα σε σχέση με τα συνήθως χρησιμοποιούμενα παρεμβύσματα