SERVICE ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ AIR CONDITION

AIRCO

SERVICE ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ AIR CONDITION Zoom

AIRCO

Άμεση Παραλαβή

Όλες οι τοποθετήσεις γίνονται στο Bosch Car Service Δρόσος, Λεωφ. Δημοκρατίας 232, Άγιοι Ανάργυροι. Προτιμώντας το Bosch Car Service Δρόσος για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας κερδίζετε την ποιότητα των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών σε απίστευτα προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 2316 058 ή να μας στείλετε email στο [email protected].

50,00 €

Άλλες πληροφορίες

Η συντήρηση του συστήματος κλιματισμού αποτελεί βασικό σημείο για την σωστή λειτουργία του. Παράλληλα, θα προλάβει τυχόν βλάβες, οι οποίες θα σας στοιχίσουν ακριβά για να διορθωθούν.

Όπως όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου σας έτσι και το κλιματιστικό χρειάζεται την σωστή και τακτική του συντήρηση ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα. 
Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση και ειδικά στην αρχή του καλοκαιριού, όπου και χρησιμοποιείται συχνότερα. Έτσι θα εντοπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος, οι οποίες και θα σας κοστίσουν ακριβότερα, αλλά και θα εμποδίζουν τη λειτουργία του συστήματος.

 

Τι περιλαμβάνει

  • Συμπλήρωση λαδιού και φρέον
  • Καθαρισμό κυκλώματος
  • Έλεγχο καλής λειτουργίας κλιματιστικου.

Ταυτόχρονα θα επιταχύνει την απόδοσή του κλιματιστικού και θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους μύκητες & τα βακτήρια, χαρίζοντας σας δροσιά όλο το καλοκαίρι.