Υαλοκαθαριστήρας Bosch Aerotwin Plus AP21U 530mm

3397006834

Προσφορά Υαλοκαθαριστήρας Bosch Aerotwin Plus AP21U 530mm Zoom

3397006834

Άμεση Παραλαβή

Yαλοκαθαριστήρες Aerotwin με νέα τεχνολογία PPP-Power Protection Plus με ιδανικό σχεδιασμό προσαρμογέα για εύκολη τοποθέτηση σε 10 διαφορετικούς βραχίονες. Εγγυημένη ανθεκτικότητα και μέγιστη ορατότητα κάτω και από τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. 

13,67 €

-35%

21,03 €

Έλεγχος συμβατότητας προϊόντος

Επιλέξτε το αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας τα φίλτρα επιλογής μοντέλου
Το προϊόν είναι συμβατό με το αυτοκίνητο που επιλέξατε.
Το προϊόν είναι δεν συμβατό με το αυτοκίνητο που επιλέξατε.

Χαρακτηριστικά

Μήκος 530mm
Σειρά Bosch Aerotwin Plus
Τοποθέτηση Μπροστά
Μοντέλο Aerotwin

Άλλες πληροφορίες

Τι μου προσφέρει η υαλοκαθαριστήρας Βosch Aerotwin Plus ?

 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Bosch
 • Η επίστρωση με νέα πολυμερή μειώνει περεταίρω την πιθανή παραμόρφωση του ελαστικού λόγω της θερμότητας
 • Μειωμένη τριβή στο παρμπρίζ, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μάκτρου
 • Επίπεδα θορύβου μειωμένα στο ελάχιστο
 • Χωρίς χημικά πρόσθετα που είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Aerotwin Plus – H καινοτομία

 • Η σειρά αποτελείται από 15 κωδικούς μονών υαλοκαθαριστήρων
 • Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 4 προσαρμογείς
 • Κάθε υαλοκαθαριστήρας ταιριάζει με 10 διαφορετικούς βραχίονες
 • Τεχνολογική καινοτομία: PPP – Power Protection Plus
 • Σε κάθε συσκευασία αναγράφεται link (κωδικός QR) που παραπέμπει σε video με οδηγίες τοποθέτησης
 • Χαμηλά επίπεδα θορύβου
 • Μέγιστη ανθεκτικότητα και μέγιστη πρόσφυση στο παρμπρίζ

Πρώτος ο υαλοκαθαριστήρας Bosch Aerotwin

Ο υαλοκαθαριστήρας Bosch Aerotwin είναι ο απόλυτος νικητής σε όλες τις δοκιμασίες που υποβλήθηκε από τη γερμανική λέσχη αυτοκινήτου ADAC. Είναι ο μοναδικός υαλοκαθαριστήρας που βαθμολογήθηκε με «πολύ καλά» σε μία δοκιμασία με 10 διαφορετικούς υαλοκαθαριστήρες άλλων εταιρειών. Η εφαρμογή τους εξετάστηκε σε ένα VW Golf IV, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα απόδοσης κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, οι υαλοκαθαριστήρες έπρεπε να “αποδείξουν” την ποιότητά τους ως καινούργιοι, ως χρησιμοποιημένοι και έχοντας εκτεθεί σε τεχνητή ηλιακή ακτινοβολία. Η απόφαση των ελεγκτών της ADAC ήταν σαφής. Ο Aerotwin ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό σε όλες τις δοκιμασίες. Συνολικά, οι χωρίς σκελετό υαλοκαθαριστήρες πέτυχαν καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με τους συμβατικούς.
Ο Bosch Aerotwin βαθμολογήθηκε με «πολύ καλά» και για τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Στο θετικό αποτέλεσμα συνέβαλε επίσης και η εύκολη εγκατάστασή του. Με τον Multi Clip Αντάπτορα, η Bosch καθιστά τον υαλοκαθαριστήρα φιλικό προς τον χρήστη. Ο νέος προεγκατεστημένος αντάπτορας είναι κατάλληλος για διαφορετικούς τύπους βραχιόνων των βασικών σειρών των ευρωπαϊκών επιβατικών αυτοκινήτων.

Χαρακτηριστικά που σε...κερδίζουν

O Bosch Aerotwin επιτυγχάνει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στο ειδικό έλασμα που περιέχεται και το οποίο εφαρμόζει τέλεια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο ασκείται ομοιόμορφη πίεση σε όλο το μήκος του υαλοκαθαριστήρα και έτσι εξασφαλίζεται άριστο καθάρισμα σε κάθε σημείο του παρμπρίζ. Η αεροδυναμική σχεδίαση επίσης διασφαλίζει ότι ο υαλοκαθαριστήρας δεν ανασηκώνεται, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες του οχήματος και παράλληλα μειώνονται και οι αεροδυναμικοί θόρυβοι. Η κατασκευή του ελαστικού του υαλοκαθαριστήρα περιλαμβάνει μία εύκαμπτη βάση, άκρες ανθεκτικές σε φθορές και ειδική επίστρωση για βέλτιστο καθάρισμα. Με το ελαστικό υψηλής αντοχής και την ομοιόμορφη άσκηση πίεσης στο παρμπρίζ, ο Bosch Aerotwin προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.