Υαλοκαθαριστήρας Bosch Aerotwin Retrofit μπροστά AR17U 420mm

3397008531

Προσφορά Υαλοκαθαριστήρας Bosch Aerotwin Retrofit μπροστά AR17U 420mm Zoom

3397008531

Άμεση Παραλαβή

Υαλοκαθαριστήρες Aerotwin με αεροδυναμικό σχεδιασμό εγγυώνται ιδανική ορατότητα ακόμα και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες αλλά και σε μεγάλες ταχύτητες.Εύκολη τοποθέτηση με γνήσιο προσαρμογέα.

10,24 €

-35%

15,76 €

Έλεγχος συμβατότητας προϊόντος

Επιλέξτε το αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας τα φίλτρα επιλογής μοντέλου
Το προϊόν είναι συμβατό με το αυτοκίνητο που επιλέξατε.
Το προϊόν είναι δεν συμβατό με το αυτοκίνητο που επιλέξατε.

Χαρακτηριστικά

Μήκος 420mm
Σειρά Bosch Aerotwin Retrofit
Τοποθέτηση Μπροστά
Μοντέλο Aerotwin

Άλλες πληροφορίες


Τι μου προσφέρουν οι υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin Retrofit ?

Πλεονεκτήματα

Πρόγραμμα αναβάθμισης: Υαλοκαθαριστήρες επίπεδου μάκτρου για μεταγενέστερη τοποθέτηση

Οι υαλοκαθαριστήρες επίπεδου μάκτρου Aerotwin μπορούν να τοποθετηθούν μεταγενέστερα και σε οχήματα με υαλοκαθαριστήρες μεταλλικού βραχίονα και στους συμβατικούς βραχίονες υαλοκαθαριστήρα άγκιστρου. Στο πρόγραμμα αναβάθμισης υπάρχουν Aerotwin με προσυναρμολογημένο προσαρμογέα: απλά αγκιστρώστε τον, ασφαλίστε τον και είναι τοποθετημένος.

Άριστη ποιότητα καθαρισμού

Ιδανική απόδοση καθαρισμού σε κάθε σημείο του τζαμιού χάρη στην ελατηριωτή ράγα Hightech και το αεροδυναμικά βελτιωμένο προφίλ.

Περισσότερη άνεση

Ελάχιστοι αεροδυναμικοί θόρυβοι χάρη στη μικρότερη επιφάνεια προσβολής της ροής του αέρα
Βελτιωμένη καταλληλότητα για το χειμώνα, καθώς ο πάγος δεν μπορεί να κολλήσει στο μεταλλικό πλαίσιο και τις αρθρώσεις
Απλούστατη αλλαγή υαλοκαθαριστήρα με τον προσυναρμολογημένο προσαρμογέα για οχήματα με βραχίονες υαλοκαθαριστήρων άγκιστρου

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Ενσωματωμένη αεροδυναμική αεροτομή

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Ομοιόμορφη φθορά χάρη στην ομοιόμορφη πίεση επαφής
Ιδιαίτερα ανθεκτικοί έναντι εντόμων και επίμονων ρύπων

Πρώτος ο υαλοκαθαριστήρας Bosch Aerotwin

Ο υαλοκαθαριστήρας Bosch Aerotwin είναι ο απόλυτος νικητής σε όλες τις δοκιμασίες που υποβλήθηκε από τη γερμανική λέσχη αυτοκινήτου ADAC. Είναι ο μοναδικός υαλοκαθαριστήρας που βαθμολογήθηκε με «πολύ καλά» σε μία δοκιμασία με 10 διαφορετικούς υαλοκαθαριστήρες άλλων εταιρειών. Η εφαρμογή τους εξετάστηκε σε ένα VW Golf IV, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα απόδοσης κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, οι υαλοκαθαριστήρες έπρεπε να “αποδείξουν” την ποιότητά τους ως καινούργιοι, ως χρησιμοποιημένοι και έχοντας εκτεθεί σε τεχνητή ηλιακή ακτινοβολία. Η απόφαση των ελεγκτών της ADAC ήταν σαφής. Ο Aerotwin ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό σε όλες τις δοκιμασίες. Συνολικά, οι χωρίς σκελετό υαλοκαθαριστήρες πέτυχαν καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με τους συμβατικούς.
Ο Bosch Aerotwin βαθμολογήθηκε με «πολύ καλά» και για τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Στο θετικό αποτέλεσμα συνέβαλε επίσης και η εύκολη εγκατάστασή του. Με τον Multi Clip Αντάπτορα, η Bosch καθιστά τον υαλοκαθαριστήρα φιλικό προς τον χρήστη. Ο νέος προεγκατεστημένος αντάπτορας είναι κατάλληλος για διαφορετικούς τύπους βραχιόνων των βασικών σειρών των ευρωπαϊκών επιβατικών αυτοκινήτων.

Χαρακτηριστικά που σε...κερδίζουν

O Bosch Aerotwin επιτυγχάνει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στο ειδικό έλασμα που περιέχεται και το οποίο εφαρμόζει τέλεια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο ασκείται ομοιόμορφη πίεση σε όλο το μήκος του υαλοκαθαριστήρα και έτσι εξασφαλίζεται άριστο καθάρισμα σε κάθε σημείο του παρμπρίζ. Η αεροδυναμική σχεδίαση επίσης διασφαλίζει ότι ο υαλοκαθαριστήρας δεν ανασηκώνεται, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες του οχήματος και παράλληλα μειώνονται και οι αεροδυναμικοί θόρυβοι. Η κατασκευή του ελαστικού του υαλοκαθαριστήρα περιλαμβάνει μία εύκαμπτη βάση, άκρες ανθεκτικές σε φθορές και ειδική επίστρωση για βέλτιστο καθάρισμα. Με το ελαστικό υψηλής αντοχής και την ομοιόμορφη άσκηση πίεσης στο παρμπρίζ, ο Bosch Aerotwin προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.