Best Sellers

Με ίνες άνθρακα το ταμπλό της Venom F5

Μετά από την προηγούμενη εβδομάδα όπου εμφανίστηκε ένα βίντεο teaser, που δείχνει εν συντομία τον εξωτερικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου, σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας μια εικόνα που αποκαλύπτει ένας μέρος του ταμπλό.
 
Όπως βλέπουμε το ταμπλό έχει τρεις μεγάλους κυκλικούς αεραγωγούς οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε τριγωνικό σχεδιασμό, όπως ακριβώς πρόκειται να είναι και η διάταξη  των απολήξεων του συστήματος εξάτμισης. Λίγο πιο κάτω βλέπουμε μια μεγάλη οθόνη αφής, χωρίς φυσικά την παρουσία κουμπιών, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ποιες λέξεις απεικονίζονται στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης δίπλα από το κίτρινο «F5».

Από κει και πέρα κοιτώντας στο αριστερό μέρος μπορούμε να παρατηρήσουμε τα παντλς αλλαγής ταχυτήτων που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι, ενώ δεν θα πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστο πως το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό φαίνεται πως θα είναι καλυμμένο από ανθρακονήματα.
 
Προγραμματιζόμενο για το ντεμπούτο του στις 1 Νοεμβρίου στο SEMA στο Λας Βέγκας, το νέο hypercar από τη Hennessey αναμένεται να έχει περισσότερους από 1.451 ίππους και διαμορφώνεται για να γίνει το γρηγορότερο οδικό αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο.

Post by Ν. Γ.

0 Comment

Κατηγορίες