Best Sellers

Για αστραφτερό ταμπλό...δες εδώ !

Επέλεξε προϊόν που δεν καθαρίζει μόνο αλλά προσφέρει και ενυδάτωση του ταμπλό

Ο σημαντικότερος εχθρός του ταμπλό είναι οι ακτίνες του ηλίου, οι οποίες αφυδατώνουν τα πλαστικά μέρη, ιδιαίτερα τα πιο μαλακά, με αποτέλεσμα να τα κάνουν να δείχνουν παλιά.

Για να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στα πλαστικά στην καμπίνα του αυτοκινήτου, θα πρέπει να τα φροντίζεις τακτικά. Για να το καταφέρεις αυτό θα πρέπει, αφού καθαρίσεις το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να χρησιμοποιήσεις κάποιο ανάλογο προϊόν, το οποίο θα τα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση.

Βρες κάτι που θα καθαρίζει σε βάθος τους πόρους των πλαστικών και ταυτόχρονα θα τους ενυδατώνει, χαρίζοντάς τους μια μικρή ποσότητα γυαλάδας. Ας δούμε όμως ένα-ένα τα βήματα του καθαρισμού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Καθάρισε καλά το ταμπλό, ψέκασε και σκούπισε προσεκτικά, ώστε το καθαριστικό να απομακρυνθεί πλήρως και το ταμπλό να πάρει και πάλι το αρχικό του χρώμα.

1. Απομακρύνεις μικρές ποσότητες σκόνης που έχουν συγκεντρωθεί, και άλλα υπολείμματα με τη βοήθεια ενός ελαφρά βρεγμένου υφάσματος. Σε λεπτά μέρη (αεραγωγοί κλιματιστικού), όπου δεν μπορεί να καθαρίσει το ύφασμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο.

2. Αφού καθαρίσεις από τη σκόνη κάθε τμήμα του ταμπλό, ψεκάζεις προσεκτικά μικρές επιφάνειες από απόσταση περίπου 20 εκατοστών. Στη συνέχεια αφήνεις το υγρό για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να απορροφηθεί, ιδιαίτερα στα μαλακά πλαστικά.

3. Τέλος, σκουπίζεις προσεκτικά κάθε υγρή επιφάνεια, ώστε να καθαρίσει πλήρως από το καθαριστικό. Το αποτέλεσμα είναι το ταμπλό να έχει αποκτήσει το αρχικό χρώμα του και να παρουσιάζει σχετική γυαλάδα. Την παραπάνω περιποίηση του ταμπλό θα πρέπει να την πραγματοποιείς συχνά, ώστε να διατηρείς το εσωτερικό του αυτοκινήτου καινούργιο.

Δεν θα πρέπει να ψεκάζεις ποτέ το τιμόνι, τον λεβιέ ταχυτήτων και το πεντάλ! Επίσης τα παράθυρα και οι πόρτες πρέπει να είναι ανοιχτά, ώστε να μην εισπνέεις τις αναθυμιάσεις του προϊόντος

Συγκεκριμένα :

• Δεν ψεκάζεις ποτέ το τιμόνι, τον επιλογέα των ταχυτήτων ή τα πεντάλ. Η γυαλάδα στα μέρη αυτά είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των επιβατών, διότι τα χέρια ή τα υποδήματα του οδηγού μπορεί να γλιστρήσουν και να χαθεί ο έλεγχος του οχήματος.

• Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία του γυαλίσματος θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι το υλικό στο ταμπλό είναι δροσερό διαφορετικά το γυαλιστικό σπρέι θα εξατμίζεται και δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

• Κατά τη διαδικασία του γυαλίσματος θα πρέπει να έχεις ανοιχτές τις πόρτες ή τα παράθυρα του αυτοκινήτου, ώστε να αποφύγεις την εισπνοή των αναθυμιάσεων από το χημικό προϊόν.

                                 

Post by Evagelia Pagalidi

0 Comment

Κατηγορίες