Best Sellers

Κινητήρας σαν καινούριος με το Total Quartz

Οι σημερινοί κινητήρες σχεδιάζονται με σκοπό να είναι πιο συμπαγείς. Έχουν μεγαλύτερη απόδοση και ισχύ, ενώ ταυτόχρονα είναι μικρότεροι σε μέγεθος και λιπαίνονται με μικρότερη ποσότητα λαδιού. Το γεγονός αυτό οδηγεί στο να λειτουργούν σε υψηλότερες θερμοκρασίες, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στον κινητήρα και προκαλώντας ταχύτερη υποβάθμιση του λιπαντικού. Ως αποτέλεσμα, η τριβή μεταξύ των μεταλλικών μερών αυξάνεται, όπως και ο κίνδυνος πρόωρης βλάβης του κινητήρα.

ΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ

Πάνω από 15.000 ώρες έρευνας, δοκιμών και ανάπτυξης οδήγησαν στη δημιουργία του TOTAL QUARTZ με τεχνολογία Age Resistance Technology (ART). Αυτή η πρωτοποριακή καινοτομία αυξάνει τη μοριακή αλληλεπίδραση, για να παρέχει την απόλυτη προστασία στον κινητήρα σας.



Η Total όντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των λιπαντικών παρουσιάζει μία σειρά αντάξια του ονόματος της. Η σειρά TOTAL QUARTZ, διαθέτει τεχνολογία ART (Age Resistance Technology), που ενισχύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Είναι υψηλής απόδοσης και είναι ιδανικά για επιβατικά και μικρά επαγγελματικά οχήματα. Η πολύ υψηλή τους απόδοση αποδεικνύεται και από τα εκπληκτικά αποτελέσματα τους στις πολύ απαιτητικές δοκιμές, οι οποίες γίνονται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Τέλος, προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου έως και 4%, αφού χάρις αυτό προκαλείται η λιγότερη τριβή μεταξύ των κινούμενων μερών ενός κινητήρα, που σημαίνει και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και λιγότερες εκπομπές.

Post by Ε. Δ.

0 Comment

Κατηγορίες