Best Sellers

Peugeot άλλης εποχής

O ψηφιακός σχεδιαστής Ηanchang Liu παρουσιάζει το ηλεκτρικό Peugeot του 2030 εξοπλισμένο με drone και σύστημα πλήρους αυτόνομης οδήγησης. Πώς σας φαίνεται;

Αναρωτήθηκες ποτέ πως θα μπορούσαν είναι στο μέλλον τα γαλλικά crossover του PSA Group σε μια δεκαετία και βάλε; Aυτός εδώ ο σχεδιαστής τα φαντάζεται να διαθέτουν drone, προσαρμοζόμενο σασί και διαδραστικό εσωτερικό.

Ιδού λοιπόν το Peugeot Passio Concept του ψηφιακού σχεδιαστή Ηanchang Liu που όπως αναφέρεται αντιπροσωπεύει το μέλλον των ηλεκτρικών και των αυτοκινήτων με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα πλήρους αυτόνομης οδήγησης. Μπορεί όλα τα παραπάνω να τα έχουμε ξαναδεί σε άλλα concept αλλά η εξωτερική του εμφάνιση είναι δεδομένο πως τραβά τα βλέμματα. Χαρακτηριστικοί είναι οι μεγάλοι τροχοί, το σπορτίφ αμάξωμα και τα κεκλιμένα παράθυρα. Οι νευρώσεις του είναι εξαιρετικά έντονες ενώ στο πλαϊνό μέρος παρατηρούμε το έμβλημα της γαλλικής εταιρείας αποτυπωμένο. Τέλος, τα φωτιστικά σώματα είναι high-tech και λεπτού σχήματος.

 

Το drone σύμφωνα με τον σχεδιαστή θα χρησιμεύει στο να βρίσκει εναλλακτικές διαδρομές και θα είναι εγκατεστημένο στην οροφή του Concept.

Θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα ένα τέτοιο σχέδιο σε 13 χρόνια; Μένει να περιμένουμε.

Post by Ν. Γ.

0 Comment

Κατηγορίες