Best Sellers

Δες την νέα θεαματική κατασκευή της Ferrari!

Ferrari διαρκώς βρίσκει τρόπους για να φέρνει την F1 κοντά στον κόσμο, αυτή τη φορά όμως ετοιμάζει κάτι άκρως εντυπωσιακό, το οποίο σίγουρα θα ξεπεράσει κάθε μας προσδοκία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πασίγνωστου οδηγού της Φόρμουλας 1, Σεμπάστιαν Φέτελ, έχουν ήδη ξεκινήσει οι κατασκευές για ένα νέο θεματικό πάρκο το «FerrariLand«, στην Ισπανία. Μέσα σε αυτό το πάρκο θα υπάρχει και ένα τραινάκι λούνα παρκ, το οποίο θα λειτουργήσει για να δώσει στους επισκέπτες την αίσθηση της οδήγησης μιας φόρμουλας.

Η FerrariLand στην ουσία θα είναι το δεύτερο θεματικό πάρκο που θα κατασκευάσει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς το πρώτο βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι από το 2010 και ονομάζεται FerrariWorld.

Αυτό το πάρκο θα κατασκευαστεί κατά μήκος του PortAventura στις ακτές της Μεσογείου, μια ώρα βόρεια της Βαρκελώνης και αυτό το τραινάκι που αναφέραμε και προηγουμένως, θα είναι το υψηλότερο που υπάρχει στην Ευρώπη, καθώς θα είναι 112 μέτρα.

Λόγω του ύψους που θα παίρνει το τραινάκι, η ταχύτητα του θα πιάνει τα 112 μίλια την ώρα μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Post by Ν. Γ.

0 Comment

Κατηγορίες